Nord-Østerdal videregående skole

Trygg mat, bransje og arbeidsliv: Programområder på vg 1/2 restaurant- og matfagene
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Trygg mat, bransje og arbeidsliv: Programområder på vg 1/2 restaurant- og matfagene
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.57 M
Eier
  • NØVGS
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2022
ISBN
  • 978-82-11-04560-7
Tilgjengelige
  • 0/0
Venteliste
  • 0 (0)
*00001343pam  22002651  4500
*00116775
*008230120                a          00nob 2
*015  $a0656536$bBIBBI
*019  $dL
*020  $a978-82-11-04560-7$bh.$cNkr 639.00
*08201$a641.57$zh
*096  $a641.57 M
*10010$aMomrak-Haugan, Anne$d1970-$jn.
*24510$aTrygg mat, bransje og arbeidsliv$bProgramområder på vg 1/2 restaurant- og matfagene$cAnne Momrak-Haugan, Tonje Svendsen, Trond Andresen
*260  $aBergen$bFagbokforlaget$c2022
*300  $a277 s.$bkol.ill.
*650 1$aMatlaging
*655 2$aLærebøker
*70010$aSvendsen, Tonje$d1977-$jn.
*700 0$aAndresen, Trond$d1972-$jn.
*850  $aNØVGS
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til